cobaval

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Benvinguts

E-mail Imprimir PDF

Com a Degà President del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts de la Comunitat Valenciana, vull donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina i invitar-vos a que ens conegueu i utilitzeu els servicis que des d'aquí podem oferir-vos.

Som un Col·legi Professional amb vocació de servei, que intenta donar respostes a les diverses inquietuts que es plantegen en un col·lectiu de professionals tan divers com el nostre i que abarquen des dels temes estrictament professionals, amb les peculiaritats tècniques de cada cas particular, a les qüestions purament administratives i de gestió empresarial.

El nostre catàleg de serveis i atencions no és un catàleg tancat i és per això que estem oberts a les noves sugerencies o plantejaments que ens feu arribar.

Permeteu-me que des d'ací vos invite a participar més intensament en la vida col·legial, al recordar-vos que el Col·legi el formem tots i cadascun de nosaltres i que la unió d'esforços, inquietuts i vivències és el que ens fa forts i útils, per a nosaltres mateixos i per a la societat en la qual desenvolupem les nostres professions.

Sigueu doncs benvinguts.

Última actualización el Viernes, 20 de Noviembre de 2009 16:50  

Enquestes

Que et sembla la nostra web ?