III CERTAMEN SOLIDARI DE PINTURA

Sánchez Butrón Advocats convoca l’III Certamen del Concurs Solidari de Pintura que, en aquesta edició, inclou diverses novetats. Entre elles, l’increment en el nombre de premis i l’exposició de les obres finalistes en FBS – Fundesem Business School.

En aquesta edició tenim el plaer de comptar amb la col·laboració de la Fundació Tutela Alacant -delegació a la província de l’Associació Espanyola de Fundacions Tutelars-, entitat sense ànim de lucre que es dedica a la defensa dels interessos i drets de les persones amb discapacitat intel·lectual òrfenes o en situació de desemparament, una labor fonamental per a la societat a la qual destinarem un percentatge dels premis.

L’III Certamen del Concurs Solidari de Pintura té àmbit nacional, podent participar en aquest, de manera gratuïta, els pintors espanyols o estrangers residents a Espanya majors de 18 anys, aportant la documentació indicada en les bases adjuntes al final del document.

La temàtica de les obres presentades és la LLIBERTAT D’OPINIÓ I EXPRESSIÓ i l’estil serà lliure. Els quadres presentats, de l’una o l’altra forma, hauran de ser expressió o reflex d’aquest dret.

Una altra de les novetats incloses en el Certamen són els premis. Per a aquesta III edició, Sánchez Butrón Advocats estableix cinc categories:

Primer premi. 1.500€: 1.000€ per a l’obra premiada, 500€ per a la Fundació Tutela Alacant.

Segon premi. 1.000€: 700€ per a l’obra premiada, 300€ per a la Fundació Tutela Alacant.

Tres accèssits de 300€. Quantitat íntegra per als artistes.

TENS FINS Al 07 DE MARÇ DE 2022 PER A PARTICIPAR

+ info.: https://sanchezbutron.com/3-concurso-solidario-pintura-sanchez-butron/www.sanchezbutron.com

Likes (0)
Share