Som un Col·legi Professional

amb vocació
de servei

BENVINGUTS

Com a Degà vull donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina

Som un Col·legi Professional amb vocació de servei, que intenta donar respostes a les diverses inquietuts que es plantegen en un col·lectiu de professionals tan divers com el nostre i que abarquen des dels temes estrictament professionals, amb les peculiaritats tècniques de cada cas particular, a les qüestions purament administratives i de gestió empresarial.

El nostre catàleg de serveis i atencions no és un catàleg tancat i és per això que estem oberts a les noves sugerencies o plantejaments que ens feu arribar.

Permeteu-me que des d'ací vos invite a participar més intensament en la vida col·legial, al recordar-vos que el Col·legi el formem tots i cadascun de nosaltres i que la unió d'esforços, inquietuts i vivències és el que ens fa forts i útils, per a nosaltres mateixos i per a la societat en la qual desenvolupem les nostres professions.

Sigueu doncs benvinguts.

FOTO3
Photo by Markus Spiske

Presentació

Si voleu realitzar qualsevol gestió, ho podeu fer mitjançant aquesta plana web, clicant

Serveis

Notícies i Esdeveniments

Photo by James Sutton on Unsplash

CONVENI

El Col·legi ha signat un conveni amb Makro Autoservei Majorista S.A. Si vols ser client has de presentar la següent documentació en Recepció de Clients de M ...

CONTACTO

Consultes / Finestreta Única

Si voleu realitzar qualsevol gestió, ho podeu fer mitjançant aquesta plana webOn Som

www.cobaval.org

cobaval@cobaval.org


bb-aa@provicom.com

Telèfon 683 223 290